Alle methodes in één omgeving

Alle methodes

Alle methodes in één omgeving

We begrijpen het: verandering is niet makkelijk. Daarom hoef je met In The Plus niet te veranderen. Ons mooie aanbod van leermiddelen is gebaseerd op de didactiek van de bekende methodes.

Zo kun je gewoon verder met je lessen, met alle voordelen die In The Plus biedt. Want waarom zou je voor één methode kiezen?

Is jouw methode nog niet verwerkt? Schrijf je in en wij zetten deze op de lijst!

Je hoeft geen methode meer aan te schaffen

Geen andere methode meer nodig

Op In The Plus vind je dus een compleet aanbod van methodes in één omgeving. Daarom hoef je geen ingewikkelde trajecten meer te doorlopen om erachter te komen welk boek de komende jaren bij jullie past.

In The Plus sluit qua strategie en didactiek uitstekend aan op bijna iedere methode. Hierdoor stap je gemakkelijk over, zonder dat dat gevolgen heeft voor je jaarplanning. Ook als een uitgever stopt met de ontwikkeling van je methode, kun je met In The Plus door blijven werken met die methode. Materialen als handleidingen, licenties, digibord-, oefen- en toetssoftware heb je niet meer nodig.

Geen andere methode meer nodig

Over onze methodes

Over onze methodes

Over onze methodes

  • PSluiten naadloos aan op de methodes van veel bekende uitgeverijen zodat je direct kunt overstappen;
  • PCompleet aanbod - het originele boek heb je niet meer nodig;
  • PDoorontwikkelt aan de hand van de vijf leervoorkeuren van Ruijters en Simons;
  • PIn nauwe samenwerking met Lia Voerman en Frans Faber (ontwikkelaars Didactisch Coachen);
  • PBetere aansluiting bij de leerlingen van nu;
  • PVrij met elkaar te combineren per les of paragraaf;
  • PPer paragraaf directe koppeling aan de SLO-leerdoelen en referentiekaders;
  • POnbeperkt bruikbaar tegen één totaaltarief per leerling, per jaar.

methodeoverzicht

We zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van leermiddelen gebaseerd op het oorspronkelijke boek. Onze leermiddelen sluiten qua inhoud en didactiek naadloos aan op veel bekende methodes.

Onze methodes zijn ontwikkeld volgens drie pijlers:

1. Het originele boek, zodat je gemakkelijk kunt overstappen met behoud van je jaarplanning.
2. Betere aansluiting bij de leerlingen van nu (ook in taalgebruik), met nieuwe mediavormen en voorbeelden die meer uit het leven anno 2022 gegrepen zijn.
3. In samenwerking met de beste onderwijskundigen, zodat je lesstof direct actueel is gemaakt volgens de laatste didactische inzichten.

Bekijk onze methodes
Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!