Voeg je eigen materiaal toe

Upload je eigen materiaal

Voeg je eigen materiaal toe

Werk je het liefst met je zelfgemaakte leermiddelen? Upload ze in de tool en bepaal zelf of andere docenten ze ook mogen gebruiken.

PowerPoint, Excel, foto’s, audio: wat jij hebt liggen en het liefst gebruikt.

Psst, heb je geen tijd (of zin) om je materiaal te uploaden? Wij doen het graag voor je (en we zullen het niet doorvertellen).

Droom jij ook over je eigen leermiddelen?

Droom jij ook van je eigen leermiddelen?

Heb je mapjes op je computer staan vol met zelfgemaakte leermiddelen? Daar gaan we graag mee aan de slag! Je kunt ons team inhuren om jouw zelfgemaakte leermiddelen te voorzien van de nieuwste mediavormen en leervoorkeuren, en met jouw toestemming zetten we het graag op In The Plus zodat heel Nederland ervan gebruik kan maken.

Droom jij ook van je eigen leermiddelen?
Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!