In The… Wat?

In The… Wat?

In The Plus is een online/offline leermiddelenplatform dat je bevrijd van de kaders waarmee je worstelt en geeft jou als docent alle mogelijkheden om te excelleren in je vak. Je stapt gemakkelijk over, want onze methodes sluiten qua didactiek, inhoud en thematiek naadloos aan bij de methodes van de meeste bekende uitgeverijen. Het originele boek heb je niet meer nodig. Een duurzaam effect!

Je maakt altijd je eigen keuzes. Wil je één methode volgen of een combinatie maken van verschillende? Ben je op zoek naar iets nieuws of houd je liever vast aan wat je kent? Alles kan, want jij bent de baas over je eigen lessen.

Dit is IN THE PLUS

Alle methodes in één omgeving

Alle methodes in één omgeving

Een compleet aanbod van leermiddelen die qua inhoud en didactiek perfect passen bij de meeste bekende methodes. Je kunt gewoon verder werken en hebt het boek niet meer nodig.

Moderne Mediavormen

Moderne mediavormen

Motiveer je leerlingen door je lesstof aan te bieden binnen hun belevingswereld. Onze methodes combineren herkenbare elementen uit sociale media met onze exclusieve mediavormen zoals vlogs en games, zodat jouw vak goed aansluit bij je leerlingen.

Les voorbereiden

Methode volgen of les zelf samenstellen

Alle hoofdstukken zijn opgeknipt in lessen en componenten. Volg je oude, vertrouwde methode of stel je ideale leerlijn samen: net zo gemakkelijk.

Personaliseren

Gepersonaliseerde leerlijnen

Iedereen is uniek. Het is dus belangrijk dat jouw lesstof op je leerlingen is afgestemd. Je wijzigt jouw leerlijn eenvoudig per klas en/of per leerling. Daarnaast sluit ons aanbod inhoudelijk aan bij de vijf leervoorkeuren van Ruijters en Simons.

Eigen materiaal

Upload en gebruik je eigen materiaal

Werk je het liefst met je zelfgemaakte materiaal? Upload en combineer deze samen met onze methodes (psst, wij kunnen dit ook voor je doen). Bepaal vervolgens zelf of andere docenten deze stof ook mogen gebruiken.

Trainingen

Trainingen voor elke docent

Onze Academie wordt constant geüpdatet met trainingen door experts. Leer alles over nieuwe mediavormen; bekijk interviews met experts en nog veel meer!

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!

Oprichter Matthijs Rolleman