Bereid je voor

Kies uit alle methodes

les voorbereiden

Kies je ervoor om gewoon je oude, vertrouwde methode te volgen of om je eigen leerlijn samen te stellen op basis van verschillene methodes? Jij maakt de keuzes die het beste bij jouw lessen passen.

GEPERSONALISEERDE LEERLIJNEN

Gepersonaliseerde leerlijnen

Deel je leerlijn met al je klassen om vervolgens per klas of zelfs per leerling wijzigingen aan te brengen. Reageert leerling X uit klas Y beter op leervoorkeur Z? Selecteer uit ons bijna oneindige bestand om je leerlingen extra te motiveren.

Gepersonaliseerde leerlijnen

PRINTEN

Onze drukkerij on demand dienst

PRINTEN & drukken

Past volledig digitaal nog niet bij jouw school? Je kunt je samengestelde lessen gemakkelijk zelf printen.

Of maak gebruik van onze print-on-demand dienst. Hiermee heb je jouw leerlijn pijlsnel ontvangen als hardcover-boek, vanaf één exemplaar al.

Leerbevorderende Feedback

Leerbevorderende feedback

Volgens de bekende Didactisch Coachen-werkwijze kun je pijlsnel elke leerling kwalitatieve feedback geven die hij of zij nodig heeft.

Kies ervoor om dit per opdracht te doen, of wat uitgebreider per les.

Leerbevorderende feedback
Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!