Leerlingen: ?

Onze vrolijke host-Nederlands: Jeannau

Leerlingen: ?

De leefwereld van je leerlingen wordt zoveel mogelijk omarmt. Vlogs, games, memes: je leerlingen zullen je dankbaar zijn dat hun methode herkenbare elementen heeft van Youtube, Insta en TikTok. Kwalitatieve leermiddelen op basis van het originele boek, waarbij de inhoud centraal staat en voorzien is van nieuw ontwikkelde mediavormen.

(Pssst, en als dit niet bij jou of je leerlingen past: er zijn ook genoeg old-school teksten en afbeeldingen te gebruiken!)

De nieuwste mediavormen

Nieuwe Mediavormen

Onze methodes zijn voorzien van mediavormen die goed aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen, zoals:

  • PGames
  • PVlogs
  • PMemes
  • PAudio
  • PPodcasts
Nieuwe Mediavormen
Ontmoet onze hosts

ontmoet onze hosts

Ontmoet onze hosts

Elk vak heeft zijn eigen host. Iemand die dichtbij de doelgroep staat en een persoonlijke binding heeft met het vak. Eén herkenbaar gezicht dat samen met de leerlingen nieuwe dingen ontdekt, zoals ze gewend zijn vanuit de vlogs die ze thuis kijken.

De host ondersteunt de docent; legt lastige theorie uit; geeft laagdrempelige voorbeelden en zorgt voor een stukje context.

Voorbeeld vlog

Bekijk de introductie van onze vrolijke host-Nederlands: Jeannau.

Bekijk de introductie van onze vrolijke host-Nederlands: Jeannau.

Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!