ITP leermiddelen

Meer over leervoorkeuren

ITP leermiddelen

Onze leermiddelen worden ontwikkeld op basis van de vijfleervoorkeuren van (en in nauwe samenwerking met) Ruijters en Simons. Hieronder lees je er alles over.

Heb je vragen over leervoorkeuren of een ander onderwerp? We staan je graag te woord.

Diversiteit in leren en ontwikkelen

Scroll van boven naar beneden.

Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen en waarop veel methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!