Bekijk onze methodes

Over onze methodes

We zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van leermiddelen gebaseerd op het oorspronkelijke boek. Onze leermiddelen sluiten qua inhoud en didactiek naadloos aan op alle bekende methodes.

Onze methodes zijn ontwikkeld volgens drie pijlers:

  1. Het originele boek, zodat je gemakkelijk kunt overstappen met behoud van je jaarplanning.
  2. Betere aansluiting bij de leerlingen van nu (ook in taalgebruik), met nieuwe mediavormen en voorbeelden die meer uit het leven anno 2022 gegrepen zijn.
  3. In samenwerking met de beste onderwijskundigen, zodat je lesstof gemaakt kan worden.

Vraag direct een demo aan om te zien hoe jouw vertrouwde boek eruit ziet ‘In The Plus’.

Methodeoverzicht

Methodes

Indien tabel niet beeldvullend is, scroll van links naar rechts.

STAAT JE METHODE ER NIET TUSSEN?

Staat jouw methode er nog niet tussen? Geen zorgen: elke methode op de markt – voor alle leerjaren en niveaus – kunnen wij verwerken ‘In The Plus’.

Neem contact op en we zetten deze op de lijst.

Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen en waarop álle methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!