Over in the plus

In The Plus

Over in the plus

In The Plus is opgericht door mensen uit het onderwijs en daarbuiten. Na 1,5 jaar onderzoek en gesprekken met meer dan 150 docenten, leerlingen en schoolleiders kwamen we erachter dat de huidige markt van onderwijsaanbieders al veel te lang op slot zit en niet meer voldoet aan de behoeften. Dus, we moesten aan de slag! Daarom biedt In The Plus een nieuw geluid wat de onderwijssector op een positieve manier op z’n kop zet. Alles wat nodig is voor goed onderwijs is voortaan te vinden in één gemakkelijke online omgeving: precies zoals bij deze tijd past. Met leermiddelen die perfect aansluiten bij de belevingswereld van jongeren, in combinatie met een fundament van onderwijskundigen.

Samen met tientallen betrokken docenten en leerlingen bouwen wij aan een beter onderwijs.

In The Plus is een jong, transparant en eerlijk bedrijf dat leerlingen en docenten weer op de eerste plaats zet en hun dagelijkse druk daadwerkelijk zal verlichten. Het is de hoogste tijd dat onderwijs weer In The Plus komt te staan.

Ontmoet onze teamleiders

Matthijs

Matthijs

Rolleman

Team: Algemene leiding

Onderwijs zou zo in elkaar moeten steken, precies zoals de docent dat nodig acht voor zijn leerlingen.

Robert-Jan Simons

prof. dr. P. Robert-Jan

Simons

Team: Kwaliteit van leren

Vanuit onderzoek en leertheorie, alsmede mijn brede ervaring in de onderwijswereld, lever ik mijn bijdrage aan In The Plus.

Lia Voerman

Lia

Voerman

Team: Kwaliteit van leerinteractie

Met In The Plus worden de leerbevorderende vragen van (door Frans Faber en mij ontwikkelde) Didactisch Coachen naadloos geïntegreerd in de methodes, zodat elke docent er direct mee uit de voeten kan.

Inger

de Louw

Team: Experts Nieuwe Media

Ik zorg voor de koppeling tussen leermiddelen en leerlingen, zodat er minder zuchtende Ingertjes in de klas zitten die zichzelf steeds afvragen ‘waarom moet ik dit doen?’.

Arjen

Arjen

Iedema

Team: ICT

We zijn allemaal verschillend. Waarom is het onderwijs dan zo gelijkvormig? Er is behoefte aan meer onderwijs op maat.