Trainingen

TRAININGEN

Als docent ben je nooit uitgeleerd. Daarom wordt onze Academie regelmatig aangevuld met de laatste trainingen en workshops voor docenten en schoolleiders.

Wil je alles weten over leervoorkeuren? Of erachter komen hoe je leerlingen kunt motiveren en hoe je hun zelfstandigheid kunt bevorderen? Wij hebben het aanbod voor je! 

Elke coach is via In The Plus direct te boeken, zodat je ‘in het echt’ vragen kunt stellen of een verdiepende cursus kunt aanvragen over het onderwerp.

 

Academie

Diverse experts geven trainingen over onderwijskundige en didactische onderwerpen.

De trainingen worden aangevuld aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de wereld. En natuurlijk op basis van de behoeften van docenten. Dus: wil je een training in het één of ander? Laat het ons weten – we horen het graag!

Bekijk de introductie van emeritus hoogleraar digitale didactiek: prof. dr. P. Robert-Jan Simons, nauw betrokken bij de ontwikkeling van In The Plus.

vlogs en podcasts

vlogs en podcasts

Van bekende onderwijskundigen tot allerlei leerlingen: iedereen die het horen waard is neemt plaats in onze studio. Dankzij hun ervaring en visie kom jij nóg beter uit de verf de volgende keer dat je voor de klas staat!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de eerste aflevering, met speciale gast Lia Voerman (schrijver van Didactisch Coachen, nauw betrokken bij de ontwikkeling van In The Plus)?

cursus leerlingen motiveren

Wat is hip en wat is uit? Onze creatieve trendwatchers houden speciaal voor jou bij wat er precies leeft bij de leerlingen en gieten dit in een workshop.

Weet jij hoe je bijvoorbeeld TikTok kunt gebruiken in je lessen? Of welke andere middelen kunnen helpen om je leerlingen te motiveren?

Bekijk de introductievideo over het onderwerp door onze eigen Nieuwe-Mediaexpert: Inger de Louw.

Oprichter Matthijs Rolleman

OVER IN THE PLUS

Oprichter Matthijs Rolleman

Hallo, ik ben Matthijs. 33 jaar en een gefrustreerde oud-leerling van de middelbare school. Misschien is mijn verhaal herkenbaar.

In The Plus heb ik opgericht om jongeren onderwijs te kunnen bieden dat beter past bij de wereld om hen heen. Dat is iets wat ik tijdens mijn middelbare schooltijd miste. Nu ik ouder ben zie ik docenten nog steeds worstelen met het schoolsysteem. Ze missen handvatten om onderwijs te bieden dat echt bij de leerlingen past. In The Plus brengt daar verandering in: één online omgeving waarmee docenten baas zijn over hun eigen lessen. Waarop de meeste methodes te gebruiken zijn, gepresenteerd in vormen die bij de leerlingen van nu aansluiten.

Docenten die in hun kracht staan en leerlingen die onderwijs als leuk en inspirerend ervaren: dat wil ik via In The Plus bereiken

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vindt!